Zima na Bosforu, Istanbul

Zima na Bosforu

Dobrodošli u Istanbul, veličanstveni grad koji predstavlja prelep spoj Orijenta i Zapada, prošlosti i sadašnjosti. Neobičan, interesantan, živopisan, koloritan, užurban… očarao me je svojim jedinstvenim šarmom.

Istanbul je jedini grad na svetu koji se prostire na dva kontinenta. Ima svoj evropski i azijski deo, a ovaj impozantni grad okružen je i vodom. Nalazi se na Bosforskom moreuzu gde se spajaju Crno i Mramorno more.

Zima na Bosforu, Istanbul

zima na bosforu

A, za posetu Bosforu odabrala sam nežni zimski outfit u sivo-beličastim tonovima. Damsku kraću bundicu uskladila sam uz bež džemper (rolku)-haljinu i crne, špicaste gležnjače sa printom tufnica koji je takođe prisutan i na mojim hulahopkama.

Posebno bih istakla prelepu torbu sa trendi zmijskim printom koju sam dobila specijalno za posetu Istanbulu i to sa stranice @jellyfishart ☑️ koju vam preporučujem da što pre čekirate jer prave super slatke i moderne torbe kao i aksesoare i to po veoma pristupačnim cenama. Možda će neka nova torba biti i idealan poklon za vaše najmilije ili zašto ne biste sebe obradovali jednom ovakvom šik lepoticom!? Jedva čekam proleće kada ću ovu divnu šik torbu nositi uz sandalete sa istim printom.

zima na bosforu, istanbul

zima na bosforu, istanbul

jellyfish art torba

zima na bosforu, istanbul

snake print bag

zimska outfit ideja

OUTFIT INFO:

Snake Print Bag: Jellyfish Art

Fur Coat: Sfera

Woolen Dress: Mohito Fashion

Ankle Boots: De Mazzio

Tights: Anitex Socks

Beret: Tfy

Belt: Zara

Jewelry: Swarovski

Šetnja i fotografisanje kraj Bosfora posebno su odisali nekim jedinstvenim mirom i spokojom. Po koji brodić bi prošao i uzburkao more talasima, a galebovi su veselo uzletali iznad površine vode. Pecaroši su bili predano posvećeni pecanju, a lokalni kiosci nudili su sveže pečeno kestenje, kuvani kukuruz i zaštitni znak Istanbula, čuveni đevrek. Mmm…

Bosfor me je jednom rečju očarao, a nadam se da će se i vama dopasti fotografije koje slede u nastavku.

Uskoro vas na blogu čeka nova modno-putopisna avantura iz Istanbula, tako da #staytuned 🙂

zima na bosforu, istanbul

zima u trendu

beret style

swarovski nakit

zima na bosforu

zima na bosforu, istanbul

Jesen u trendu sa BambolaI / Fall 22′ Fashion Diaries – pročitaj ovde

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?