Jesen u trendu sa BambolaI / Fall 22′ Fashion Diaries

Jesen u trendu sa BambolaI / Fall Fashion Diaries

Dragi moji čitaoci,

Za danas sam vam pripremila pravu malu modnu poslasticu u vidu čak šest super trendi outfit-a koji su obeležili moje jesenje dane. Već ste upoznati sa mojim stilskim preferencijama koje podrazumevaju damske komade inspirisane neprolaznom klasičnom elegancijom i pariskim šik načinom odevanja tako da verujem da će vam se i današnje odevne kombinacije svideti.

U nastavku pogledajte outfit ideje koje vas mogu inspirisati da se i sami slično stilizujete kako od postojećih komada u vašem jesen-zima garderoberu tako i pri prvom narednom šopingu i to možda baš pred novogodišnjem.

Jesen u trendu Outfit Ideje

Modern Parisian Chic – Outfit 1 Info:

Haljina: Comma

Beretka: Mohito

Kaput: Stradivarius

Hulahopke: Calzedonia

Torbica: Dresslily

Čizme: Obuća Minja

Animal print je nezaobilazan u svakoj jesenjoj sezoni. Ni ja mu nisam odolela i ovog puta odlučila sam se za crno-beli zebra print na vunenoj haljinici uz koju sam uskladila svetlo krem kaput, beretku i trendi robusne polučizmice u sličnom ekru tonu. Dodala sam i šik mini krznenu torbu, crnu ešapru i crveni ruž koji je baš lepo začinio total look.

Jesen u trendu

 

 

 

Jesen u trendu

 

 

Jesen u trendu

Vintage Feeling – Outfit 2 Info:

Odelo: Selection Perfection

Košulja: Massimo Dutti

Šešir: Oviesse

Cipele: Hogl

Torba: Pimkie

Nakit: Dresslily

Outfit na koji sam baš ponosna ove jeseni jeste ovaj bordo-kamel outfit inspirisan vintage estetikom. Dobro skrojeno odelo je uvek pun pogodak, a još kada ga obogatite ovako efektnim detaljima poput prelepog šešira, celokupni utisak je jednom rečju wow. Zlatni detalji uvek dodaju raskošni element svakoj odevnoj kombinaciji. Ovog puta to su zlatni dugmići na blejzeru, masivan nakit i atraktivna šnala na veoma modernim cipelama u dve boje sa stabilnom višom potpeticom.

Jesen u trendu

 

 

Jesen u trendu

 

Mix Modern & Vintage – Outfit 3 Info:

Suknja & Torba: Zara

Blejzer: H&M

Rolka: Hallhuber

Broš: Namini

Hulahopke: Calzedonia

Čizme: Perla

Jedan totalni mix modernih i vintage komada jeste naredna outfit ideja. Trendi mikro mini plisirana suknjica od eco kože usklađena je uz pepito sako i maslinasto zelenu rolku, a na sve dodate su duge crne čizme army stila i štepana trendi torba sa masivnim lancem. Detalj koji se ističe, ovog puta je statement mašna broš u istoj nijansi kao što je suknja (sa kamej vintage priveskom i trendi perjem).

Jesen u trendu

 

 

Jesen u trendu

 

 

 

Jesen u trendu

 

 

Jesen u trendu

 

Tres Chic – Outfit 4 Info:

Kaput: Promod

Haljina: Attrattivo

Čizme: Perla

Torba: Zara

Beretka: Terranova

Hulahopke: Anitex Socks

Pletene haljine su totalni hit ove jeseni, a ovog puta odabrala sam veoma atraktivnu dezeniranu mini haljinu. Uz haljinu sam ogrnula kamel kaput, a detalji u vidu beretke sa biserčićima, dugih čizama sa pertlama, štepane torbe i dezeniranih hulahopki obogatili su celokupnu kombinaciju.

Jesen u trendu

 

Jesen u trendu

 

 

 

Chanel Elegance – Outfit Info 5:

Suknja: Reserved

Sako: SheIn

Bluza: New Jorker

Torba: Chanel 2.55

Čizmice: De Mazzio

Nakit: Pearly Little World

A, sada jedan totalno Parisian inspired outfit. U pitanju su crno-beli komadi od tvida: blejzer i suknja, a uz njih sam uskladila romantičnu belu bluzicu. Biserne minđuše, legendarna Chanel klasik torba i kožne gležnjače sa tufnicama doprineli su eleganciji odevne kombinacije koja me tako asocira na modnu muzu svih vremena, damu Coco Chanel.

Jesen u trendu

 

 

 

Jesen u trendu

 

Casual Parisian Chic – Outfit Info 6:

Kaput: Stradivarius

Suknja: Promod

Duks: H&M

Hulahopke: Calzedonia

Čizme: Perla

Beretka: Accessories

Torba: Chanel Boy

I poslednji outfit za danas jeste takođe inspirisan pariskim stilom, ali znatno je ležerniji i sa mladalačkim sporty vibe-om. Oversize duks sa izvezenim natpisom: A Paris uskladila sam uz mini kožnu suknju, čizme u army stilu, hulahopke sa šik tufnicama, a crveni detalji u vidu beretke i popularne Chanel boy torbe doprineli su atraktivnosti celokupne kombinacije.

 

 

Jesen u trendu

 

Jesen u trendu

 

 

 

 

 

Nadam se da su vam se moje outfit ideje za ovu jesen dopale.
Do sledeće modne priče,
Puno vas pozdravljam :*
PS. Ukoliko ste propustili prethodni outfit post, možete mu lako pristupiti ovde: How to Dress for a Fashion Show

Jesen u trendu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?