PamuKlik, najlepše pamučne haljine za žene i devojčice

PamuKlik Haljine

Visoke temperature ne moraju nužno da naruše naš svež izgled i trendi odevne kombinacije. Pored redovne hidratacije i zaštitnih aksesoara poput šešira, marame i naočara i sami odevni komadi itekako mogu biti šik i atraktivni, a istovremeno udobni i lagani. Apsolutno jedini materijal koji trpi ekstremno vruće vreme jeste pamuk.

Oduševila sam se otkrivši jedinstven domaći brend PamuKlik koji, kako mu i samo ime kaže, proizvodi kreacije od 100% čistog sertifikovanog pamuka (STANDARD 100 by OEKO-TEX®) i to onog najkvalitetnijeg skin-safe pamuka u kome će vaša koža nesmetano disati. Budite apsolutno ubeđeni da u njihovim kolekcijama nećete naići čak ni na minimalan procenat sintetike, mešavine materijala i slično a, to je priznaćete u današnje vreme pa čak i među svetskim renomiranim brendovima postala retkost.

/ Pamuklik haljine /

Iza brenda PamuKlik stoji divna dama Jelena koja je talenat i ljubav prema modi i dizajnu nasledila od pradede krojača. Naredne generacije u porodici su se šivenjem bavile isključivo kao hobijem, a Jelena je otišla korak dalje, izučavala je dizajn, usavršavala se i osmislila unikatan brend koji podjednako vole i žene i devojčice.

Sama ideja o nastanku brenda pojavila se sasvim slučajno i Jelenu je podstakla zapravo želja njene ćerkice Saše da zameni neadekvatne glomazne haljine za devojčice nečim praktičnijim i udobnijim za igru, a podjednako slatkim i modernim. Većina dostupnih haljina bila je sintetička i iritirala je nežnu dečiju kožu. Devojčica je često sama crtala haljine za Barbike koje bi i sama volela da ima, a mama je promptno odreagovala i počela da pravi baš takve kreacije i to od čistog pamuka na koje se ni jedna devojčica neće žaliti da su joj neudobne i da ih u njima svrbi koža.

 

 

pamuklik haljine

 

Sve je počelo spontano kao igra, a vremenom nastao je brend koji je okupio mali tim saradnika koji savršeno funkcioniše i vredno radi na novim dizajnerskim projektima tako da PamuKlik nije više isključivo vezan za leto, već i za sve sezone. Pažljivo se radi na svakom detalju kako pri izradi svakog pojedinačnog komada tako i na promociji samog brenda kroz moderan i pregledan sajt kao i popularne društvene mreže (Instagram stranica i Facebook stranica).

Brend koji je bio prvobitno fokusiran na haljine za devojčice, zahvaljujući mamama i njihovoj težnji da i same imaju iste modele haljina, danas pravi identične matching modele kako za odrasle tako i za male dame. U njihovoj ponudi lako ćete pronaći model baš po svom ukusu jer su svi modeli timeless, a takođe i uvek idu u korak sa trendovima. Pored modela koje možete nositi na dnevnoj bazi, za kancelariju, šetnju i kafenisanje, možete odabrati i elegantni model za neke posebne prilike. Od nedavno pored haljina, u ponudi su i atraktivni topovi, suknje i pantalone. Možete za svaki model birati boju iz širokog dijapazona dostupnih boja, a napomenuću i da je sam proces bojenja pamuka proveren i potvrđeno ne sadrži nikakve štetne supstance po zdravlje. Svaki model dostupan je u raspoloživim veličinama (2-12 vel. za devojčice i 36-42 vel. za žene), a može biti i izrađen baš po vašim merama (pročitajte više ovde).

/ Pamuklik haljine /

Ne sumnjam da će nas PamuKlik i ubuduće obradovati svojim efektnim komadima koje ćemo nositi sa uživanjem i mamiti poglede svih prisutnih.

A, koju sam ja haljinu odabrala možete pogledati na fotografijama koje slede. Reč je o veoma atraktivnoj asimetričnoj haljinici naziva Divina u jarko narandžastoj nijansi iz najnovije PamuKlik Amore kolekcije koja se savršeno uklopila uz zidine antičkog grada Jerash-a koji sam nedavno posetila u čarobnom i vrelom pustinjskom Jordanu. Haljina je veoma moderna i zahvalna za kombinovanje, a ovog puta uskladila sam je uz aksesoare u prirodnim, zemljanim tonovima.

Uživajte 🙂

 

pamuklik haljine

 

pamuklik haljine

 

jerash, jordan

 

jerash, jordan

 

jerash, jordan

 

 

 

pamuklik haljine

 

 

pamuklik haljine

 

 

 

pamuklik haljine

 

 

 

 

pamuklik haljine

 

OUTFIT INFO:

Dress: PamuKlik  (IG page: here)

Bag: Saska Crochet

Sandals: Fratelli Babb

Scarf: Calliope

Hat: Gia hats & caps

Sunglasses: Reserved

Necklace: vintage

 

jerash, jordan

 

pamuklik haljine

 

pamuklik haljine

 

 

 

 

OUTFIT INFO:

Dress: PamuKlik  (IG page: here)

Bag: Saska Crochet

Sandals: Fratelli Babb

Scarf: Calliope

Hat: Gia hats & caps

Sunglasses: Reserved

Necklace: vintage

 

pamuklik haljine

 

If you missed blog post: Walking on the Clouds in VIVAIA shoes – find here

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?