BambolaI Intervju za: Lips & Heels Magazin

CILJ MI JE DA SVOJIM OSEĆAJEM ZA STIL INSPIRIŠEM DRUGE

 

BambolaI Intervju za: Lips & Heels magazin

 

 

Dragi moji,

Zadovoljstvo mi je da vam prenesem odlomak iz intervjua sa mojom malenkošću na inovativnom i sadržajnom lifestyle portalu: Lips & Heels

BambolaI Intervju: Pojedine odgovore na postavljena pitanja pročitajte u nastavku…

 

 

bambolai intervju

BambolaI Intervju: Uskoro će sedam godina od momenta kada si otvorila blog. Da li si ostala dosledna sebi ili si bila prinudjena da se uklapaš, prilagodjavaš, kako bi uspela? 

 

Tačno tako, krajem leta 2014. godine nastao je blog: Bambolai na koji sam neizmerno ponosna, prvenstveno zbog činjenice što je blog u potpunosti moja originalna kreacija počev od instalacije blog platforme, dodavanja raznoraznih gedžeta, kategorija, fotografija… pa sve do osmišljavanja kompletnog sadržaja. Još na samom startu odlučila sam da glavna tematika bloga bude moda, tj. prezentovanje mog ličnog stila kroz outfit priče kao i stilske savete i trikove.

S obzirom na diplomu iz Marketinga i ogromnu strast prema modi i to još od malih nogu, blog mi se prirodno nametnuo kao logičan korak kako bih spojila te svoje dve velike ljubavi.

 

Sa godinama došlo je iskustvo i kontinuirano usavršavanje u sferi digitalnog marketinga, web dizajna i fotografije, tako da je blog postao kako izgledom tako i sadržajem znatno profesionalniji. Trudila sam se da sačuvam autentičnost bez uklapanja u instant trendove i smatram da je danas ključ uspeha u blogovanju upravo u prezentovanju sopstvene ličnosti, za koju god temu bloga da smo se opredelili.

Originalnost je sve teže postići, ali ostati dosledan sebi, svom ličnom stilu i preferencijama je moguće i pratioci će to itekako prepoznati i ceniti.

BambolaI Intervju: Jasno je da tokom jeseni i zime trebamo biti slojevito obučene. Koji komad garderobe je neophodan svakoj devojci za tu priliku po tebi? 

 

Prema mom mišljenju, bazični komadi su ono na čemu ne treba štedeti. Pre svega, jedan dobar vuneni kaput, kožna torba i čizme koji nam mogu potrajati više od jedne sezone. Trendovi dolaze i prolaze, svakako ih pratim, ali ne po svaku cenu tj. od trendova uzimam samo pojedine elemente koji će se uklopiti u moj stil.

 

BambolaI Intervju: Koji je tvoj savet onima koji bi da uplove u ovu avanturu? Na koji način se izdvojiti iz mase ljudi, biti drugačiji? 

 

Svakako je teško izdvojiti se iz mase i biti drugačiji. Stereotipno zvuči, ali upornost i doslednost sebi, sopstvenom stilu i idejama pronalaze put do cilja. Bitno je pratiti osećaj, ne povinovati se baš svakom serviranom trendu, ne opterećivati se brojkama. Treba prikazati svoju ličnost i sopstveno mišljenje… Takođe, bitna je i interakcija i uvažavanje svojih čitalaca, kontinuiran rad i usavršavanje.

 

lips & heels

BambolaI Intervju: Kako bi ti definisala modu?

 

Moda je po meni način izražavanja ličnosti kroz odeću, obuću i aksesoare.

Moda podrazumeva da se bude u trendu, da se prate predlozi i novotarije prezentovane od strane vodećih dizajnerskih imena, a stil je ono po čemu ćemo se istaći u masi specifičnostima, sopstvenim senzibilitetom i načinom kako samu modu prilagođavamo sebi.

 

Lično preferiram damski timeless stil uz dodatak trendi detalja, rado miksujem brendirane i low cost komade, cilj mi je da svojim osećajem za stil inspirišem druge i uputim poruku da lepo nije jednako golo, vulgarno ili silikonsko. Presrećna sam kada dobijem komentare pune reči hvale i to me dodatno motiviše i podstiče da ne posustajem.

Zahvaljujući blogu i Instagram profilu, stekla sam puno lepih prijateljstava, upoznala puno blogokolega, postala član i panelista eminentnog Bloger fest udruženja i ostvarila divne saradnje.

BambolaI Intervju: Na šta si spremna potrošiti poslednji dinar? 

 

Praktična sam i nikad ne bih npr. gladovala zarad brendiranog komada, ali svakako volim da uložim u timeless komade poput kvalitetnog para cipela, kaputa, male crne haljine, francuskog parfema, dobrog komada nakita…

 

BambolaI Intervju: Da li postoji modna ikona kojoj se diviš? 

 

Inspirišu me dive iz prohujalih vremena poput Audrey Hepburn i Brigitte Bardot, koje su se istakle bezvremenim odevnim kombinacijama i koje su svojim odevanjem uvek isticale stav i ženstvenost.

 

Od dizajnera, nepresušan izvor inspiracije po meni je legendarna inovatorka Coco Chanel.

 

Ostatak pročitajte na: Lips & Heels portalu

Takođe i na: Vesti.rs

 

lips & heels

2 Comments

  • bambolai
   Author
   December 6, 2020 / 10:16 pm

   Hvala divna Jelena :*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?