Mr.Black Derma Hair Linija Preparata

Mr. Black je nedavno predstavio inovativnu Derma Hair liniju proizvoda protiv opadanja i za brži rast kose. Zvuči li vam primamljivo da uvek imate zdravu i jaku kosu, punu volumena? O daaa, naravno jer lepa i negovana kosa jeste najlepši ukras svake žene, a zašto da ne i svakog muškarca!?

Nedavno je na moju adresu stigao Mr. Black paketić prepun sjajnih kozmetičkih proizvoda za negu lica i tela koje sa velikim zadovoljstvom isprobavam na dnevnoj bazi. Ovog puta, akcenat stavljam na njihovu gore pomenutu Derma Hair liniju proizvoda, za sve tipove kose i vlasišta. Linija je dostupna u svim bolje snabdevenim apotekama i u DM drogerijama širom Srbije.

Trenutno se svi nalazimo u jednoj veoma nezavidnoj situaciji konstantnog boravka kod kuće usled vanrednog stanja prouzrokovanog pandemijom novog virusa. To međutim ne znači da treba samo da sedimo na kauču i jedemo čokoladu. Naše lice i telo će patiti ukoliko ih totalno zapostavimo. Bićemo nezadovoljni svojim novonastalim izgledom kada dođe leto i kada opet budemo mogli slobodno da izlazimo i družimo se.

Svi znamo da se kremice i serumi ne propuštaju i da fizičke aktivnosti doprinose našoj boljoj kondiciji i oštrini uma. A, šta je sa kosom, znate li!? Trpi i ona svakako usled prekomernog stilizovanja, nedostatka vitamina, usled tenzije i nagomilanog stresa i to na dnevnom nivou. Posledice toga mogu biti češće mašćenje kose, pojava naelektrisanosti, pojava peruti, pojava sedih vlasi kao i pojačano opadanje kose.

Da bismo sprečili sve nabrojano u pomoć nam mogu priskočiti efikasni, a istovremeno nežni proizvodi na bazi isključivo prirodnih sastojaka, bez ikakvih štetnih dodataka i hemikalija, kakvi su upravo Mr. Black Derma Hair preparati.

Mr. Black Derma Hair linija

Upoznajte se sa Derma Hair šamponom

Derma Hair šampon za kosu jača i štiti folikule kose istovremeno stvarajući zdravo okruženje za rast kose i poboljšanje stanja vlasišta.

Ovaj šampon kao riznica tradicionalnih biljnih ekstrakata u sadejstvu sa naprednom biološkom tehnologijom moćno je ‘oružje’ u borbi protiv gubitka kose.

Jedna boca ovog šampona (skroz neutralnog mirisa) trajaće vam oko mesec-dva dana i za najbolje efekte preporučuje se njegovo korišćenje 3-4 puta nedeljno i to najmanje tri meseca.

Ja ga redovno koristim već skoro mesec dana. Primećujem da mi je kosa oporavljena i da izgleda punije i nekako zdravije. Definitivno i znatno manje dlaka primećujem na jastuku ujutru, što je skroz cool, složićete se 🙂

Upoznajte se sa Derma Hair fiberima

Derma Hair fiberi za kosu su nešto sasvim novo na našem tržištu. Namenjeni su osobama sa proređenom kosom i samim njihovim nanošenjem u sekundi se ostvaruje željeni efekat punije frizure. Ovaj preparat se samo pospe po proređenoj kosi i on se momentalno sjedini sa kosom, čineći je potpuno gustom i prirodnom. Prava magija, zar ne!?

Zahvaljujući elektrostatičkom efektu, mikrofiberi se dobro učvrste na kosu, tako da ih ni vetar, kiša ili znoj ne mogu poremetiti. Sastoje se od biljnih vlakana koja su obojena prirodnim mineralnim pigmentima u svim nijansama kose. Dostupne boje proizvoda su: crna, tamno smedja i umereno smedja.

Optička struktura fibera je veoma slična prirodnoj kosi. Ovo je jedan od razloga zašto ovaj preparat korisniku pruža potpuno prirodan efekat. Pošto se fiberi vezuju za samu kosu, bez da samo oboje teme glave, kosa izgleda bujnije, dobija volumen i zdrav izgled. Preparat se lako ispira prilikom pranja običnim šamponom za kosu.

Fiberi za kosu su idealan proizvod za tanku, proređenu kosu i za zaliske. Ja lično nemam takvih problema pa sam fibere poklonila drugu koji je, malo je reći, zadovoljan efektima. Sada pred svaku važnu priliku ili fotografisanje, ne propušta da fiberima kosu učini bujnijom.

Mr. Black Derma Hair proizvode možete poručiti i online, što je olakšavajuća okolnost i to pogotovo u trenutnom vanrednom stanju. Link za kupovinu OVDE.

Do sledećeg blog posta šaljem vam veliki virtuelni zagrljaj!

PS. Moj prethodni blog post na temu fotkanja u kućnom ambijentu, možete naći ovde!

mr black derma hair sampon i fiberi za kosu
Volumen PRE upotrebe Mr. Black Derma Hair šampona
Volumen oiske upotrebe Mr. Black Derma Hair šampona
Volumen POSLE upotrebe Mr. Black Derma Hair šampona
volume hair
Volumen POSLE upotrebe Mr. Black Derma Hair šampona
zdrava kosa
Volumen POSLE upotrebe Mr. Black Derma Hair šampona
mr. black derma hair
jaka kosa
Volumen POSLE upotrebe Mr. Black Derma Hair šampona

2 Comments

 1. April 13, 2020 / 5:08 pm

  Preparati deluju bas sjajno! Moracu ih isprobati

  • bambolai
   Author
   May 11, 2020 / 8:21 pm

   Hvala draga, zaista su za svaku preporuku!
   Cmok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?