FILO DI SETA KOŠULJE PO MERI

Filo di Seta košulje po meri, predmet su današnjeg blog posta. Opšte je poznato, da je košulja definitivno basic odevni komad u životu svake poslovne žene i muškarca. S obzirom na činjenicu da radni dan traje osam (a, često i više sati) neophodno je da nam ono što nosimo prvenstveno bude udobno, ali i izrađeno od najkvalitetnijih prirodnih materijala, koji će nam pružiti neophodni komoditet i nesputanost pokreta.

Filo di Seta, novootvoreni, ekskluzivni beogradski butik, obezbediće vam sve navedeno plus i nešto više, a to je jedinstveni bespoke koncept izrade košulja i pratećih detalja, poznat svetskim kupcima najistančanijeg ukusa.

Bespoke dizajn

Statistika pokazuje da svega nešto više od 12% ljudi ima idealne proporcije koje odgovaraju opštim konfekcijskim brojevima. Filo di Seta koncept rada podrazumeva izradu košulja u potpunosti prema vašim jedinstvenim merama. Dobićete unikatan proizvod, italijanskog dizajna, šiven od premium italijanskih i portugalskih materijala, a po razumnim cenama koje neće suviše opteretiti vaš budžet s obzirom na kvalitet kakav dobijate.

Bespoke koncept podrazumeva i više od ručne izrade proizvoda po vašoj meri. Naime, fascinantno je što apsolutno svaki detalj košulje birate sami u dogovoru sa ljubaznim i profesionalno edukovanim osobljem. Tako jednostavno možete osmisliti samo vašu unikatnu košulju sa željenim oblikom kragne, manžetni, dugmića, kao i dužinu i model košulje, a čak ćete biti u mogućnosti da izaberete i sam materijal među mnoštvom ponuđenih pamučnih, lanenih i svilenih premium materijala.

U ponudi Filo di Seta bespoke butika nalaze se muške i ženske košulje, kao i ručno pravljeni aksesoari poput: kravata, leptir mašni, maramica za odela kao i ručno oslikanih ženskih svilenih marama i ukrasnih broševa.

Business Chic outfit sa Filo di Seta košuljom

Na fotografijama možete videti kako sam ja iskombinovala Filo di Seta košuljicu, šivenu baš po mojim merama i u skladu sa mojim preferencijama. Želela sam strukiranu, klasičnu i elegantnu košulju, bez suvišnih detalja, idealnu za kancelariju i koju ću lako kombinovati za blejzerima, suknjama i pantalonama. Upravo takvu sam i dobila, a boja za koju sam se ovog puta odlučila jeste nežna pastelna nijansa lavande, veoma ženstvena i nosiva svake sezone.

Nadam se da sam vas zaintrigirala da posetite bespoke studio: Filo di Seta i više ne ”mučite muku” sa često neadekvatnim konfekcijskim veličinama, bar kada su košulje u pitanju.

Filo di Seta studio nalazi se na Novom Beogradu, u ul. Zorana Đinđića 45d, lokal 18. Otvoreni su svim radnim danima 11-19h, a možete im se obratiti i putem mail-a: showroom@filodiseta.rs. Takođe, možete zapratiti i njihovu Instagram stranicu: @filo.di.seta.serbia i biti u toku sa svim novostima i ponudama.

PS. Ukoliko ste propustili moj prethodni ‘travel with style’ blog post iz Beča, jednostavno kliknite ovde.

Do sledeće modne priče, budite mi pozdravljeni i uživajte u ovim lepim danima miholjskog leta. 🙂

filo-di-seta-kosulja
Filo di Seta košulja
business-chic-lady
Business Elegant
bambolai
Business Chic Style
bambolai
Lila pamučna košulja & teget pencil suknja od eko-kože
lila-kosulja
Filo di Seta košulja po meri
ljubicasta-kosulja
Kvalitet & klasika
belgrade-girl
Kisses from Belgrade :*
filo-di-seta
Filo di Seta
filo-di-seta
Filo di Seta kutije za pakovanje košulja podrazumevaju: minimalizam, eleganciju i praktičnost
elegant-outfit
Workwear Uniform
filo-di-seta-kosulja
Premium materijali & italijanski dizajn
kosulja-po-meri
Timeless košulja
business-chic
Business Lady
elegant-lady
Belgrade Urban Street
bespoke-koncept
Filo di Seta detalji
filo-di-seta-kosula-po-meri
Break time is always a good idea
chic-style
Spremna za kancelariju
business-lady
Miholjsko oktobarsko leto
lady-like
Ready for Business Area
lady-style
filo di seta-kosulje
kosulje-po-meri
belgrade-lady
filo-di-seta-kosulje
Košulje po meri
bespoke-kosulje
Bespoke dizajn
leather-pencil-skirt
pretty-chic

Outfit Info:

  • Shirt: Filo di Seta
  • Skirt: Orsay
  • Blazer: Springfield
  • Shoes: Nine West
  • Purse: Accessorize
  • Sunglasses: Armani
  • Jewelry: Oliver Weber, Avon
filo-di-seta-butik
Izgled butika: Filo di Seta
filo-di-seta
Izbor svakog pojedinačnog elementa košulje
filo-di-seta-asortiman
Kako izabrati samo jednu 🙂
workwear-style
Kisses :*

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?