Season to Love // Christmas Decorations in Vienna

ENG// I can’t believe the end of the year is officially here… Where does the time go? 
It is definitely the most magical season. Everywhere are beautiful festive decorations, Christmas trees surrounded by presents, the smell of cinnamon and hot wine, Christmas carols… 
But, don’t forget the most important gift is being surrounded by family and friends. So spread the love and happiness to everyone, think positive and imagine wishes for the New 2017. Year.
Enjoy the photos dear readers. All of them are from my recent trip to magical Vienna.
Merry Christmas & Happy New Year :-*
xx Ivana
SRB// Ne mogu da verujem da je već nastupio kraj godine… Vreme mi je prosto proletelo. Da li i vi imate isti utisak?
Definitivno, ovo je period godine koji donosi najviše magije. Svuda oko nas su prelepe novogodišnje dekoracije, jelke okružene poklonima i užurbani ljudi. Širi se opojan miris cimeta i kuvanog vina, čuju se božićne pesme i nekako kao da na trenutak svi zaboravljamo probleme i bivamo zaneseni u oblaku neizmerne novogodišnje euforije. 
Ne smemo zaboraviti da je najveći dar zapravo nemerljiv u novcu, a to su naša porodica i prijatelji. Zato širimo ljubav sa svojim najmilijima i poklonimo im našu pažnju i lepe zajedničke trenutke. Često nas ubrzani ritam života odvuče od svih tih lepih druženja i sitnih pažnji pa se bar za praznike možemo više potruditi i darovati naše vreme onima koji to svojom ljubavlju prema nama najviše i zaslužuju. Ne zaboravite i da zamislite novogodišnje želje, ali se ne opterećujte napornim sumiranjem protekle godine, već se usmerite na radosne optimistične misli.
Nadam se da ćete uživati u fotografijama pred vama. Sve su nastale u mojom nedavnoj poseti prelepom Beču, koji u ovo doba godine posebno zrači sa svojim originalnim i dražesnim novogodišnjim ukrasima.
Srećni praznici :-*
Vaša Ivana
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?