Bambolai na Bloger Festu 2017.

OUTFIT INFO: CoatSheIn / Choker: Luck Nakit / Jeans: Nafnaf / T-Shirt: Stefanel / 


SRB// Dragi moji čitaoci i blogokolege,

Nedavno sam čula za sjajnu manifestaciju koja će se održati u Beogradu, i to na proleće, u aprilu naredne godine. Reč je o Balkan Blog Festu, posvećenom svim članovima blogosfere sa područja Balkana kao i svim njihovim fanovima. 
Događaj će biti zabavno-edukativnog karaktera i koncipiran je prevashodno kao predstavljanje najboljih blog članaka iz različitih oblasti (moda, putovanja, lepota, fitness, ishrana, tehnologija…) u protekloj sezoni, upoznavanje blogera i njihovih redovnih čitaoca, predavanja stručnjaka iz relevantnih oblasti, korisnih za svakog postojećeg i budućeg blogera…
Veoma me je zainteresovalo da budem deo ovakvog blog festivala, pogotovo što do sada nije bilo sličnih dešavanja kod nas i bilo bi baš interesantno da se međusobno upoznamo, proćaskamo, razmenimo mišljenja i zabavimo se, jer do sada smo bili prilično zapostavljeni, bar u poređenju sa Youtube zvezdama.
Kao što znate, primarna tema na Bambolai blogu je moda. Moda je inače oduvek bila moja pasija pa se nekako prirodno i nametnula kao vodeća tema bloga. Pokazujem odevne kombinacije koje i sama privatno rado nosim i uvek se trudim da svakoj dam neki svoj lični pečat, i to najčešće uz pomoć detalja koji čine razliku. Svoj stil bih opisala kao nešto elegantniji street style, sa čestim lady like momentima. Balans je ključ u kombinovanju bezvremenskih i trendi komada, tako da kroz outfit postove, pored fotografija uvek i objasnim šta sam konkretnom odevnom kombinacijom htela da postignem, tj. koju outfit ideju sam htela da vam preporučim za neku konkretnu priliku.
Pored mode, uživam da podelim sa vama utiske sa putovanja kroz putne reportaže i pregršt fotografija koje najbolje mogu dočarati atmosferu svake zanimljive destinacije koju posetim. Takođe, na blogu rado pišem i o svim onim slatkim malim stvarima u kojima svakodnevno možemo uživati i učiniti život lepšim i raznovrsnijim. Po meni, blog nije za mračne i negativne teme. Svesna sam činjenice da smo preopterećeni informacijama i ukoliko je bar jedan čitalac svratio na vaš blog da se razonodi i provede kvalitetnih par minuta čitajući vaše postove, postigli ste vaš cilj i imate satisfakciju da nastavite sa pisanjem.
E sad, ukoliko bi voleli da me vidite kao omiljenog blogera ili blogera sa najboljim blog postom na Balkan Blog Festu, bila bih vam veoma zahvalna ukoliko bi glasali za moj blog na zvaničnom sajtu festivala, a ja ću vas svakako obavestiti kada glasanje otpočne. Do tada, svaki bloger koji se prijavi za učešće može (i ne mora) da napiše post na neku od tri zadate teme, a prva od njih je upravo ova koju sada čitate 🙂
Ukoliko želite da i vi učestvujete na festivalu, bilo kao bloger, bilo kao ljubitelj blogova, to možete jednostavno učiniti prijavljivanjem ovde
Da bih ostala verna tematici svog bloga i u ovom postu možete videti jednu odevnu kombinaciju, idealnu za toplije jesenje dane. Akcenat je na predimenzioniranom mantilu u baby blue nijansi koji možete naći ovde. Ostatak kombinacije je sveden i tu su skinny farmerke, sive gležnjače, uska bluzica u istoj nijansi kao i mantil, kao i par detalja, među kojima bih posebno istakla modernu plišanu choker ogrlicu u ljubičastoj boji i sa priveskom u obliku zvezdice. Ogrlica je handmade delo domaćeg brenda Luck Nakit . Posetite njihovu Facebook stranicu ovde i ne sumnjam da ćete u njihovoj raznovrsnoj ponudi nakita pronaći nešto za sebe.
Hvala vam puno na čitanju,
XX Ivana
This fantastic oversized coat you can find  HERE
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?